Caramida aparenta de zidit Klinker, ideala pentru lucrari gata finisate din timpul constructiei

caramida aparenta de zidit folosita la exterior

Spre deosebire de caramida de zidit clasica, caramida aparenta de zidit are trei laturi estetice din cele patru. Particularitatea o face ideala pentru o zidarie gata finisata inca din timpul constructiei. Folosind caramida aparenta de zidit, nu mai ai nevoie de alte materiale sau lucrari suplimentare pentru decorare. Descopera principalele caracteristici ale acestui produs din argila 100% naturala si cum iti poti transforma proiectele arhitecturale in lucrari rezistente si memorabile.

Fabricata in Germania, caramida aparenta de zidit este un produs ecologic, disponibil intr-o varietate de culori si texturi. Dincolo de aceste aspecte, prezinta multiple avantaje legate de intretinerea si pastrarea in timp a culorii si a formei materialului.

Caramida aparenta de zidit, temperaturi optime indiferent de anotimp

De la realizarea unei case sustenabile, cu mentinerea temperaturii optime, la ridicarea de garduri, hornuri sau cuptoare, caramida aparenta de zidit poate fi folosita cu succes atat la exterior, cat si la interior.

Daca te gandesti sa iti construiesti o casa folosind acest tip de caramida, specialistii Klinker Romania recomanda zidaria dubla pe schelete metalic. Alegand acest produs pentru peretii exteriori, vei avea o casa economica. Pierderile de caldura sunt minime pe timp de iarna. Pe timpul verii, se pastreaza o temperatura optima. Si asta datorita izolarii termice ridicate, una dintre proprietatile deosebite ale produsului.

modele de caramida aparenta de zidit Klinker

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre folosirea acestui tip de caramida pentru constructia unei case, te poti adresa unui specialist al Klinker Romania. Lasa-ne aici mesajul tau si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Pe langa izolarea termica deosebita, caramida aparenta de zidit este ultra rezistenta la inghet-dezghet. Datorita gradului scazut de absorbtie a apei, de maximum 6% , poate depasi 100 de cicluri de inghet-dezghet fara a-si pierde frumusetea sau forma. Scapi astfel de grija crapaturilor mai mici sau mai mari aparute peste iarna pe fatada casei, dar si a renovarilor necesare periodic.

caramida cu rezistenta crescuta la inghet-dezghet

Un alt beneficiu adus de produs este si izolarea fonica a constructiilor la care se foloseste acest tip de caramida. Zgomotele raman astfel in afara casei, facand din locuinta ta un spatiu confortabil si odihnitor.

Ideala pentru hornuri, cuptoare, seminee sau garduri

O alta caracteristica a produsului este si rezistenta la temperaturi ridicate. Aceasta o face ideala pentru hornuri, cuptoare sau seminee. Aceasta trasatura este obtinuta prin tehnologia utilizata in procesul de fabricatie. Un rol important il are si calitatea argilei si a celorlalte materiale folosite.

Durata de viata a caramidei aparente de zidit Klinker se poate intinde astfel pe mai multe generatii, fiind de pana la 90 de ani.

cuptor cu caramida aparenta de zidit

Produsul Klinker iti vine in ajutor si atunci cand iti doresti sa atragi privirile trecatorilor. Poti construi relativ usor garduri rezistente, fara sa mai fie necesara finisarea ulterioara a acestora cu alte materiale. Ambele fete ale gardului vor fi gata sa impresioneze inca de la primele bucati de caramida montate.

Varietatea de nuante si texturi disponibile imprima constructiei tale exact stilul dorit. Poti da frau liber imaginatiei, portofoliul nostru de produse iti sta la dispozitie.

Poti vedea aici toate modelele de caramida aparenta de zidit Klinker.

Montaj: de ce trebuie sa tii neaparat cont

In ceea ce priveste montajul, zidaria realizata cu acest produs Klinker are nevoie doar de mortar si chit. Dupa ridicarea constructiei efective, se chituieste cu produsul special pentru rosturi. Scapi astfel de grija materialelor, dar si a finisajelor si a costurilor suplimentare.

Caramida aparenta de zidit Klinker reprezinta una dintre primele optiuni ale constructorilor datorita:

  • simplitatii in realizarea lucrarii;
  • durabilitatii produsului;
  • necesitatii reduse de intretinere, pastrandu-si in timp culoarea si forma;
  • esteticii deosebite, oferite fara eforturi suplimentare proiectului arhitectural.

Caramida aparenta de zidit, folosita ca element de decor

Dublul rol al caramidei aparente de zidit Klinker te ajuta sa obtii inca de la inceput atat o lucrare durabila, cat si una memorabila, unica. Cu ajutorul ei te bucuri de multiple posibilitati de amenajare a spatiilor. Poti contura modele deosebite pe fatada casei sau a gardului.

Produsul poate fi o solutie ideala si pentru delimitarea estetica a aleilor, cailor de acces sau a spatiilor verzi. Pe langa partea practica, designul astfel obtinut va fi unul spectaculos datorita nuantelor caramizilor, cu ajutorul carora se pot crea adevarate jocuri de culori.

In functie de gama, caramida aparenta de zidit Klinker variaza de la rustic, la clasic, la contemporan sau modern, oferind un caracter inconfundabil oricarui proiect arhitectural.

Daca ai nevoie doar sa finisezi peretii exteriori sau interiori ai casei sau anumite zone ale constructiei, poti folosi doar caramida aparenta Klinker. Principalul rol al acesteia este cel decorativ, fiind mult mai subtire decat o caramida aparenta de zidit. Totodata, varietatea modelelor si a gamelor este mult mai mare. Afla detalii despre acest produs din articolul Caramida aparenta, investitia optima pentru amenajari memorabile.

Ai un proiect de constructie, de modernizare sau renovare si iei in calcul sa folosesti caramida aparenta de zidit Klinker? Te asteptam in showroomBrasov0755 744 972. Expertii Klinker Romania vor cauta cea mai buna solutie pentru planurile tale.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

30% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala