Klinker Romania (36)

Despre noi

Klinker Romania este distribuitor autorizat al produselor Klinker de peste 15 ani, cu o larga experienta de comercializare a produselor Klinker pe tot teritoriul tarii.

In showroom-ul nostru gasesti caramida aparenta si pavaj de calitate, echipa de specialisti fiind gata sa raspunda intrebarilor si sa ofere consiliere in luarea celor mai bune decizii in ceea ce priveste asteptarile si necesitatile privind designul constructiei.

Distribuitor unic in Romania

Klinker Romania este unicul distribuitor autorizat si pentru pardoseala ceramica ABC Keramik- Germania, fabricant ce dateaza din anul 1887. Pardoseala ceramica se regaseste intr-o gama variata de culori si dimensiuni, produsele avand o absorbtie de apa de max. 3%, ceea ce le confera rezistenta la numeroase cicluri inghet-dezghet. Al doilea mare avantaj al pardoselii ceramice klinker este gradul ridicat de anti derapare, fiind nepretuita in zonele exterioare ca terase sau scari.

Showroom Klinker

Un spatiu practic pentru clienti si unul de inspiratie pentru arhitecti si designeri, oferind idei si imagini asupra a ceea ce inseamna gama de produse Klinker.

Precizie si Profesionalism

Pe langa un produs calitativ si fara concurenta, dorim sa construim o relatie profesionista, de sustinere si suport, cu toti clientii nostri.

90 de ani durata de viata

In sustinerea calitatii acestor produse, Klinker Romania este singura companie de pe piata ce va ofera garantie 30 de ani si o durata de viata de peste 90 de ani.

Distribuitor autorizat Klinker Germania

Experienta de peste 160 de ani. Calitate. Rezistenta. Estetica.

1982_Werther-1713x1200

Despre Klinker Germania

Datand inca din anul 1857, producatorul de caramida aparenta Feldhaus Klinker a acumulat suficienta experienta pentru a oferi pietei produse ce se remarca prin calitate, rezistenta si estetica de exceptie.

Pornind de la mica afacere de familie, producatorul german de caramida aparenta si pavaj a reusit, prin inovatie si perseverenta, sa dezvolte o industrie in adevaratul sens al cuvantului, astazi numarandu-se printre cei mai mari si mai remarcati din bransa producatorilor de caramida aparenta klinker, iar faptul ca am putut aduce acest nume in Romania, ne face mandri.

30% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala