Proiect rezidential in Balotesti realizat cu: pavaj Klinker, caramida aparenta si pardoseala ceramica

Proiect rezidential Balotesti - pavaj ceramic Klinker P405, caramida aparenta Klinker R307 si pardoseala ceramica

Parcul "Mihai Eminescu" din Barlad, renovat cu P402 Gala Plano

Casa cu design inedit, Prahova: pavaj ceramic si caramida aparenta

Bloc din Timisoara decorat cu R268 Nolani Vivo Rustico Clasic

Gara CFR Pitesti: caramina aparenta R227

Timisoara, Brasov, Bucuresti au ales caramida Klinker R335

Hotel Anna, Targu Jiu: pavaj ceramic, caramina aparenta

Centru medical amenajat cu caramida aparenta

Caramida aparenta Klinker, pardoseala ceramica

Caramida aparenta Klinker

Caramida aparenta de zidit

Pardoseala Klinker

Solutia ideala pentru exteriorul si interiorul casei tale: pardoseala Klinker produsa in Germania, din argila arsa. Pardoseala Klinker poate fi utilizata cu succes pentru terasa din fata casei, alei sau pentru interioare realizate cu stil, fie ca vorbim de bucatarii, bai sau livinguri.

Placile de pardoseala Klinker nu sunt smaltuite si rezista la uleiuri, acizi si solutii caustice, fiind de asemenea antiderapante. Klinkerul este un material deosebit de rezistent socurilor termice, chimice sau mecanice.

Pavaje Klinker

Gradina de acasa este un refugiu pentru relaxare si recreere. Prin ideile de amenajare materializate in ea, aceasta ajunge sa devina emblema preferintelor noastre personale. Pavajele ceramice din argila de la Feldhaus va ofera libertatea de a crea gradina dumneavoastra de vis. Pentru terase, pentru incadrarea insulelor de verdeata si alei, dar si pentru caile de acces si suprafetele curtilor, produsele Klinker si-au dovedit eficienta prin stabilitatea culorilor si rezistenta la inghet. De asemenea, aspectul lor atractiv leaga casa in mod natural de gradina.

La amenajarea suprafetelor pavate, modalitatile de montare sunt decisive pentru aspect. Montarea cursiva in lung, rectilinie in imbinare pe doua randuri sau in populara imbinare in V, este o chestiune de creativitate. Combinatiile diversificate din diverse culori, formate si imbinari de pavaje din argila klinker nu cunosc limite.

20% REDUCERE

Nuante si texturi unice, cu o estetica deosebita, un produs durabil, din argila 100% naturala