Caramida Aparenta Klinker
Descopera caramida aparenta Klinker, un produs exceptional, ideal pentru constructii si pentru amenajari memorabile, atat la interior, cat si la exterior!

Transforma orice plan arhitectural intr-o opera de arta! Caramida aparenta se imbina perfect cu materiale moderne precum: sticla, metal, piatra, lemn etc. Indiferent daca esti arhitect, constructor, designer sau proprietar interesat de decorarea casei, vei regasi mai jos informatiile necesare si sursele de inspiratie pentru a face alegerea perfecta, la un raport excelent calitate-pret.
Beneficii aduse de caramida aparenta Klinker

Versatilitate – o poti folosi cu incredere, in orice mediu de lucru, de la spatii de locuit si zona de birou, la medii industriale sau spatii publice. Se adapteaza perfect necesitatilor de decorare interioara si celor pentru constructii la exterior.
Durabilitate – datorita procesului de fabricare si proprietatilor argilei naturale, produsul nostru rezista cu brio la foc, inghet-dezghet, substante chimice si intemperii (vant, ploaie, soare), pastrandu-si forma si culoarea pana la 90 de ani, fara ingrijiri speciale.
Izolare si confort – asigura izolare termica si fonica, de exceptie.
Design inegalabil – varietatea de nuante si texturi ale caramizii aparente Klinker asigura posibilitati multiple de combinare si incadrarea cu usurinta a produsului in orice stil arhitectural.

Ai deja in minte un model? Solicita oferta personalizata la 0755 744 972!
Un produs cu traditie si personalitate
Sunt numeroase motive pentru care te invitam sa alegi caramida aparenta Klinker pentru proiectele tale. Printe cele mai importante putem enumera:

peste 160 de ani de traditie germana si peste 15 ani de prezenta in Romania;
fabricata din argila 100% naturala;
9 game cu personalitate, cu peste 170 de modele unice;
garantie de 30 de ani a lucrarii si de pana la 90 de ani a produsului.

Inspiratie si recomandari de folosire
Iata câteva exemple de proiecte spectaculoase, realizate in diverse zone din tara. Poti vedea aceste modele de caramida Klinker si discuta cu specialistii nostri daca ne faci o vizita in showroom. Vezi adresa!

Proiecte Klinker Romania, realizate cu caramida aparenta
Pasi de montaj pentru caramida aparenta Klinker
Poti folosi cu succes caramida aparenta Klinker in decorarea peretilor interiori, stalpi, seminee sau grinzi, dar si la exterior pentru intreaga fatada sau doar pentru braul casei si pentru diverse zone de interes – terasa, zona de gratar sau gard. Bucura-te de o experienta unica, cu pasi simpli de realizare a montajului. Detalii aici
Modele de caramida aparenta Klinker