Klinker Romania logo

Această pagină web se adresează exclusiv utilizatorilor cu vârsta peste 16 ani.

În vederea respectării obligațiilor care ne revin, derivând din Regulament, și având în vedere că protecția datelor persoanle care va aparțin reprezintă o preocupare majoră și constantă pentru noi, am elaborat prezentul document, care precizează datele operatorului acestei pagini, explică noțiunile utilizate în Regulament, stabilește categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm la vizita dvs pe pagina noastră web, scopul și temeiul prelucrării, durata prelucrării, unde păstrăm și cui transmitem aceste date, precum și drepturile pe care le aveți în calitatea dvs de persoana vizata, implementate special pentru a asigura protecția drepturilor și libertăților fundamentale ale dvs. și în special a dreptului acestora la protecția datelor cu caracter personal.

Cine este operatorul?

KLINKER-RO IMP SRL este distribuitor autorizat al produselor Klinker de peste 15 ani, cu o larga experienta de comercializare a produselor Klinker pe tot teritoriul tarii.

Datele noastre de contact

KLINKER-RO IMP SRL, adresa Brasov, Calea Feldioarei, nr. 26G, Cod Unic de Înregistrare RO26037208, adresa de email info@klinker-romania.ro

Definiții

 • Date cu caracter personal – orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.
 • Prelucrare – orice operațiune sau set de operații care se efectuează pe date cu caracter personal sau pe seturi de date cu caracter personal.
 • Persoană vizată – o persoană fizică ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate.
 • Copil – o persoană fizică sub 16 ani.

Principii de prelucrare a datelor personale.
Promitem să respectăm următoarele principii de protecție a datelor:

 • Prelucrarea este legală, echitabilă, transparentă. Activitățile noastre de procesare se bazeaza pe temeiuri legale.
 • Întotdeauna luăm în considerare drepturile dumneavoastră înainte de a prelucra datele cu caracter personal. (citeste Capitolul III GDPR )
 • Vă vom furniza informații cu privire la Procesare la cerere.
 • Prelucrarea este limitată numai la scopurile prelucrarii.
 • Activitățile noastre de prelucrare servesc scopului pentru care au fost colectate datele cu caracter personal.
 • Prelucrarea se face cu date minime. Adunăm și procesăm doar cantitatea minimă de date cu caracter personal necesară pentru orice scop.
 • Prelucrarea este limitată cu o perioadă de timp. Nu vom stoca datele dvs. personale mai mult decât este necesar.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura exactitatea datelor.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.

Ce date cu caracter personal prelucrează KLINKER-RO IMP SRL?

Prin websitul www.kilnker-romania.ro, noi prelucram urmatoarele categorii de date:

 • Date de identificare, cum ar fi numele, prenumele, adresa de e-mail și adresa IP a computerului sau a dispozitivului dvs. mobil
 • Date despre tranzacții realizate în baza contractelor comerciale încheiate cu KLINKER-RO IMP SRL, cum ar fi numărul de cont.
 • Date financiare, ca de exemplu, facturile, valoarea produselor sau serviciilor care fac obiectul relației contractuale
 • Date despre comportamentul online și preferințele dvs., cum ar fi adresa IP a dispozitivului mobil sau a computerului dvs. și paginile pe care le vizitați pe websitul www.kilnker-romania.ro,
 • Date referitoare la interesele și nevoile dvs., pe care ni le comunicați, de exemplu, atunci când sunați la una din sucursalele noastre sau completați formularul online de la pagina de contact https://www.klinker-romania.ro/contact
 • Date de natură vizuală, cum ar fi imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la exteriorul magazinelor KLINKER-RO IMP SRL

Ce presupune prelucrarea de date cu caracter personal de catre KLINKER-RO IMP SRL?

Prelucrarea înseamnă operațiuni cum sunt: colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea, combinarea, blocarea, restricționarea, ștergerea, distrugerea, arhivarea datelor cu caracter personal etc.

În ce scopuri prelucrează KLINKER-RO IMP SRL date cu caracter personal?

Folosim datele dvs. personale doar în scopuri legitime de afaceri. Acestea includ:

 • Furnizarea de produse și servicii. Atunci când încheiați un contract de vânzare-cumpărare sau de prestări servicii cu compania noastră, avem obligația legală de a colecta datele personale care verifică identitatea dvs. De asemenea, trebuie să cunoaștem numărul dvs. de telefon si/sau adresa dvs. de email pentru a vă putea contacta.
 • Gestionarea relațiilor cu clienții. Este posibil să vă solicităm parerea cu privire la produsele și serviciile noastre și să comunicam informatiile obtinute anumitor membri ai personalului nostru în vederea îmbunătățirii ofertei.
 • Marketing personalizat. Putem să vă trimitem e-mailuri sau mesaje text pentru a vă oferi un produs sau un serviciu pe baza circumstanțelor dvs. personale sau putem să vă propunem o astfel de ofertă atunci când vă conectați la site-ul nostru. Puteți să vă dezabonați de la ofertele personalizate de acest gen. Aveți dreptul de a nu consimți sau de a vă opune la activitățile comerciale sau de marketing direct, inclusiv la crearea profilului în scopul activităților de acest tip.
 • Furnizarea celor mai potrivite produse și servicii. Atunci când vizitați site-ul nostru web, când sunați la una din sucursalele noastre sau cand vizitati o sucursala KLINKER-RO IMP SRL, colectăm informații despre dvs. Analizăm aceste informații pentru a identifica nevoile dvs. potențiale și evaluăm adecvarea produselor sau serviciilor.
 • Îmbunătățirea și dezvoltarea produselor și serviciilor: analiza modului în care folosiți produsele și serviciile noastre ne ajută să vă înțelegem mai bine și ne arată ce putem îmbunătăți.
  – analizăm rezultatele activităților noastre de marketing pentru a măsura eficiența acestora și relevanța campaniilor noastre.
  – putem să folosim datele dvs. pentru a vă trimite oferte personalizate prin e-mail sau pe site-ul nostru web. Aveți dreptul de a vă opune, în orice moment, la activitățile comerciale sau de marketing direct, chiar dacă v-ați dat în prealabil acordul scris pentru derularea acestor activități.
 • Prevenirea și detectarea fraudei și securitatea datelor: Avem datoria de a proteja datele dvs. personale și de a preveni, a detecta și a limita încălcarea securității datelor. Acestea includ informațiile pe care suntem obligați să le colectăm despre dvs. (de exemplu, în scopul incheierii unui contract comercial sau a unei plati cu cardul efectuate prin POS)
 • Raportarea internă și externă: Prelucrăm datele dvs. în vederea desfășurării operațiunilor bancare și pentru a ajuta echipa de management să ia decizii mai bune în privința operațiunilor și serviciilor noastre. Pentru a respecta o serie de obligații legale și cerințe statutare (de exemplu: legislația fiscală).

Datele pe care le prelucrăm în orice scop sunt anonimizate sau eliminăm cât de mult posibil informațiile cu caracter personal.

În ce temeiuri prelucreaza KLINKER-RO IMP SRL date cu caracter personal?

KLINKER-RO IMP SRL prelucrează datele tale cu caracter personal în scopurile menționate mai sus, în baza urmatoarelor temeiuri:

 • în baza consimțămantului Clientului, dacă acesta ne-a fost acordat (de ex: în caz de marketing direct sau luarea de decizii automate care produc efecte juridice sau efecte similare semnificative și care nu sunt necesare executarii unui contract sau îndeplinirii unei obligații legale);
 • pentru executarea unui contract la care Clientul/persoana vizata este parte (de ex: furnizarea de servicii suport pentru solicitările tale, trimiterea de notificări/informari cu privire la produsul deținut) sau pentru a face demersuri pre-contractuale la cererea Clientului de încheiere a unui contract sau pentru a furniza Clientului informații despre produsele deținute sau suport pentru utilizarea acestora;
 • În baza temeiului legitim, de exemplu pentru prelucrarea datelor în scopul pazei și protecției.

Este posibil să prelucrăm datele dvs. personale în scopuri suplimentare care nu sunt menționate aici, dar sunt compatibile cu scopul inițial pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura că:

 • legătura dintre scopuri, context și natura datelor cu caracter personal este adecvată pentru prelucrări ulterioare;
 • procesarea ulterioară nu vă va afecta interesele și
 • exista o garanție adecvată pentru prelucrare.Vă vom informa cu privire la orice procesare și scopuri suplimentare.

Cine poate accesa datele dvs. Personale?

Nu împărtășim datele dvs. personale cu alte entități. Datele personale despre dvs. sunt, în unele cazuri, furnizate partenerilor noștri de încredere, fie pentru a face posibilă furnizarea serviciului către dvs., fie pentru a vă îmbunătăți experiența clienților. Îți împărtășim datele cu:

Partenerii noștri de procesare:

 • Google Analytics pentru analiza traficului de pe website- adresele IP sunt anonimizate, Platforma WordPress pentru dezvoltarea sitului web

Partenerii noștri de afaceri:

Terțe părți conectate:

 • Lucrăm numai cu parteneri de procesare care sunt capabili să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor dvs. personale. Dezvăluim Datele dvs. cu caracter personal unor terțe părți sau unor funcționari publici atunci când suntem obligați legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă ați consimțit la acestea sau dacă există alte motive legale pentru aceasta.

Cum vă securizăm datele?

 • Facem tot posibilul pentru a vă păstra datele personale în siguranță.
 • Folosim protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS).
 • Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este cazul.
 • Ne monitorizăm sistemele pentru eventuale vulnerabilități și atacuri.
 • Accesul la datele cu caracter personal este executat numai de personal instruit
 • Am implementat masuri impotriva atacurilor de tip brute force pe website

Chiar dacă încercăm tot posibilul, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, promitem să informăm autoritățile adecvate cu privire la încălcarea datelor. De asemenea, vă vom notifica dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dumneavoastră. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcările de securitate și pentru a asista autoritățile în caz de încălcare.

Dacă aveți un cont la noi, rețineți că trebuie să vă păstrați numele de utilizator și parola în secret.

Cookie-uri și alte tehnologii pe care le folosim

Folosim cookie-uri și / sau tehnologii similare pentru  a administra site-ul web, pentru a urmări mișcările utilizatorilor și pentru a colecta informații despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența cu noi.

Un cookie este un mic fișier text stocat pe computerul dvs. Cookie-urile stochează informații care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile să funcționeze. Numai noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru web. Vă puteți controla cookie-urile la nivel de browser. Alegerea dezactivării cookie-urilor poate împiedica utilizarea anumitor funcții de către dvs.

Folosim cookie-uri în următoarele scopuri:

 • Cookie-uri necesare – aceste cookie-uri sunt necesare pentru ca dvs. să puteți utiliza unele caracteristici importante de pe site-ul nostru web, cum ar fi autentificarea. Aceste cookie-uri nu colectează nicio informație personală.
 • Cookie-uri de funcționalitate – aceste cookie-uri oferă funcționalitate care face ca utilizarea serviciului nostru să fie mai convenabilă și să ofere funcții mai personalizate. De exemplu, s-ar putea să-și amintească numele și adresa de e-mail în formularele de comentarii, astfel încât să nu mai trebuie să reintroduceți aceste informații data viitoare când comentați.
 • Cookie-uri de analiză – aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a urmări utilizarea și performanța site-ului și serviciilor noastre
 • Cookie-uri de publicitate – aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a livra reclame relevante pentru dvs. și pentru interesele dvs. În plus, acestea sunt folosite pentru a limita de câte ori vedeți o reclamă. Acestea sunt de obicei plasate pe site-ul web de către rețelele de publicitate cu permisiunea operatorului site-ului web. Aceste cookie-uri amintesc că ați vizitat un site web și aceste informații sunt partajate cu alte organizații, cum ar fi agenții de publicitate. Adesea cookie-urile de direcționare sau publicitate vor fi legate de funcționalitatea site-ului oferită de cealaltă organizație.

Puteți elimina cookie-urile stocate în computerul dvs. prin intermediul setărilor browserului. Alternativ, puteți controla unele cookie-uri terță parte utilizând o platformă de îmbunătățire a confidențialității, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informatii despre cookies, vizitați allaboutcookies.org.

Folosim Google Analytics pentru a măsura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politică de confidențialitate pe care o puteți examina aici. Dacă doriți să renunțați la urmărirea de către Google Analytics, accesați pagina Google Analytics opt-out .

Informații de contact

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, tel.:+40.318.059.211 / +40.318.059.212, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Modificări la această politică de confidențialitate: Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate.

30% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala