Transformam case din toata tara cu produse din argila, 100% naturale

caramida aparenta Klinker_r268 Timisoara

Alegerea design-ului potrivit pentru casa poate fi o misiune provocatoare. Pentru a obtine combinatia perfecta intre functional si estetic, din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru caramida aparenta Klinker. Iata trei proiecte de locuinte personale, din orase diferite, toate realizate cu modelul R335 Carmesi Antic Mana Clasic.

Caramida aparenta reprezinta una dintre cele mai la indemana solutii pentru a oferi un aer spectaculos oricarei constructii. Modelul de caramida Klinker R335 a fost ales in proiecte distincte din Bucuresti, Timisoara si Brasov, pentru nuanta sa de rosu-caramiziu, cu usoarele flambari antracit. Acestea ofera un aspect arhitectural clasic, rustic, celor trei locuinte, in timp ce textura nisipoasa si culorile calde ale caramizii Carmesi Antic Mana Clasic creeaza o atmosfera primitoare, vesela, inca de la primul contact vizual.

Proiect Klinker Timisoara

Caramida aparenta Klinker, un produs versatil

Avand un potential decorativ deosebit, caramida aparenta Klinker se combina usor cu alte materiale si texturi. Spre exemplu, cu sticla si fierul forjat, asa cum se poate observa in pozele din Brasov si Timisoara. Trasaturile unice, bine echilibrate ale produselor noastre, sunt potrivite oricarui spatiu. Astfel, caramida aparenta poate fi folosita pentru a acoperi integral fatada casei sau doar pentru anumite zone de focus, pentru a da contur intrarii, terasei sau fundatiei.

In proiectele de la Timisoara si de la Brasov, nuanta rosiatica Carmesi Antic Mana Clasic a fost folosita doar pe anumite zone, pentru a face contrast cu peretii caselor, zugraviti in culori deschise. Aceasta combinatie asigura un design elegant, spectaculos, care atrage toate privirile. Placarea gardului constructiei din Brasov cu aceeasi caramida aparenta Klinker sustine personalitatea si nota unica a viitoarei locuinte. Desi este inca in lucru, se poate observa la casa din Bucuresti acoperirea integrala a fatadei cu modelul R335, pe care il puteti regasi aici.

Proiect Klinker Bucuresti

Chitul si elementele de colt, detalii esentiale pentru o lucrare perfecta

Finisarea lucrarilor este un aspect extrem de important pentru un proiect arhitectural de succes. Astfel, proprietarii celor trei constructii au apelat la elementele de colt W335, potrivite cu modelul de caramida aparenta Klinker R335.

Chitul folosit in aceste lucrari este un produs mineral, din nisipuri naturale, adecvat pentru rostuirea caramizii aparente Klinker, in stare semi-uscata, pentru a preveni patarea suprafetei caramizilor. Chitul ales pentru casele din Timisoara si din Bucuresti este de culoare gri. La lucrarea din Brasov, s-a folosit chitul Weiss.

Dincolo de aspectul estetic, decizia clientilor de a utiliza caramida aparenta Klinker a fost influentata si de caracteristicile functionale ale produsului. Acesta asigura lucrarilor:

  • stabilitate structurala;
  • izolarea termica si fonica excelenta;
  • rezistenta ridicata la intemperii;
  • durata de viata de pana la 90 de ani.

Profita de ofertele speciale Klinker Romania! Poti decora memorabil orice spatiu interior sau exterior, cu un produs 100% natural, unic, estetic si durabil. Vezi promotiile!

Daca ai nevoie de inspiratie si de sfaturi profesionale in alegerea finisajului potrivit pentru fatada casei tale, a gardului sau a terasei, te invitam in showroom-urile noastre.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

30% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala