Klinker Romania logo

Fatada rustica, primitoare, pentru un ansamblu rezidential din Timisoara

caramida aparenta pentru exterior

Caramida aparenta a fost alegerea numarul 1 pentru izolarea si infrumusetarea noului ansamblu de locuinte Essenza Residence, din Timisoara. Frumusetea si caracteristicile argilei 100% naturale Klinker ii vor cuceri pe viitorii locatari. Descopera mai jos detalii despre acest proiect si despre cum poti decora o fatada folosind caramida aparenta de exterior.

Oferind un raport excelent calitate-pret, caramida aparenta Klinker poate fi folosita cu succes atat in decorarea spatiilor interioare, cat si exterioare.

fatada din caramida aparenta

Constructorul de la Timisoara a ales modelul R268 Nolani Vivo Rustico Clasic pentru a-si impresiona clientii cu un proiect arhitectural unic, elegant, atractiv, dar si practic, rezistent la intemperii si durabil in timp.

Caramida aparenta de exterior, ideala in decorarea fatadei

Culoarea galben – portocalie cu arderi in nuanta de maro, textura antichizata cu usoare denivelari ale marginilor si ale suprafetei placilor invaluie cladirea intr-un aer cald, familiar, natural. Frumusetea caramizii aparente Klinker este pusa in evidenta de un chit de culoare deschisa. Pentru a da o nota jucausa constructiei, caramida acopera doar anumite zone din fatada blocului de locuinte.

Exterior memorabil si rezistent pentru un ansamblu rezidential cochet

In afara de estetica deosebita a placilor de caramida aparenta de exterior, acestea au fost alese si pentru caracteristicle lor tehnice de exceptie:

  • Argila 100% naturala, sigura pentru mediu si pentru locatari
  • Grad inalt de izolare fonica si la intemperii (vant, inghet, caldura)
  • Absorbtie scazuta a apei, sub 6%
  • Reactia la foc – clasa A1
  • Garantia lucrarii pentru minimum 30 de ani
  • Persistenta culorilor si a texturii in timp (pana la 90 de ani), fara intretinere ulterioara

Montajul rapid, usor si eficient al caramizii aparente Klinker pentru fatada a fost un alt argument care a convins constructorul Essenza Residence sa apeleze la ajutorul produselor noastre. Specialistii Klinker Romania i-au fost alaturi in toate etapele lucrarii de la Timisoara.

Gaseste si tu inspiratia de care ai nevoie pentru proiectele tale arhitecturale in showroom-urile Klinker Romania!

Profita de ofertele speciale Klinker Romania! Poti decora memorabil orice spatiu interior sau exterior, cu un produs 100% natural, unic, estetic si durabil. Vezi promotiile!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

30% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala