Tendinte in amenajari exterioare 2023: birou in aer liber, piscina sau bucataria de afara

caramida decorativa model R116NF9

Pe masura ce casele noastre devin tot mai mult locurile in care ne incarcam cu energie si stare de bine, ne asteptam ca ele sa ofere mai mult decat adapost. Ne dorim sa avem in propria curte o serie de facilitati. Ele au rolul sa ne imbunatateasca viata de zi cu zi si sa ne relaxeze. Poate fi vorba despre amenajarea unui zone de gratar, piscine, a unei bucatarii in aer liber, terase, spatiu de lucru sau a unui spatiu de joaca pentru copii. Oricare ar fi proiectul tau, iata care sunt trendurile in amenajari exterioare pentru 2023 si ce materiale ai putea folosi.

Caramida decorativa, pentru durabilitatea proiectului tau

Daca doresti sa adaugi ceva special exteriorului casei tale, gandeste-te mai intai la modul in care poti imbunatati functionalitatea, dar si confortul. Foloseste-te de materiale rezistente, care sa ofere durabilitate proiectului tau. Poti obtine efecte spectaculoase cu ajutorul caramizii decorative care sa finiseze proiectul tau.

Disponibila in 9 game cu personalitate, ce insumeaza peste 120 de modele, cu nuante si texturi variate, caramida decorativa Klinker izoleaza si infrumuseteaza orice fatada exterioara. Poate fi folosita insa si ca decor, la interior.

caramida decorativa pentru exterior

Fiind un produs 100% natural, fabricat in Germania, caramida decorativa este de o calitate exceptionala. Acest lucru este dovedit chiar prin garantia oferita de producator. Ea este una de 30 de ani. Si asta in timp ce durata de viata a produsului este de 90 de ani.

Caramida decorativa, rol estetic si functional

Cu o astfel de durabilitate, produsul are un dublu rol: estetic si functional. Poate fi folosit in finisarea exterioara a cladirilor, anexelor, teraselor, gardurilor sau a oricarui alt proiect.

Trendurile trasate de designeri pentru 2023 arata ca tendintele sunt atat unele nou-aparute, cat si clasice. Materialele naturale, cum ar fi lemnul, piatra sau caramida au revenit, dar sunt aplicate in stil modern. Tehnica de montaj le face sa treaca testul timpului. Despre aceasta procedura, poti afla mai multe din articolul Cum se monteaza caramida aparenta in 5 etape simple.

Iar caramida decorativa a trecut cu succes testul timpului. Si asta atat datorita materialelor din care este realizata, dar si a procesului de fabricatie. Produsa din argila 100% naturala, caramida decorativa este sigura pentru mediu, animale si oameni.

caramida decorativa pentru fatade

In plus, are un grad ridicat de izolare fonica si rezista la intemperii. In acelasi timp, gradul scazut de absorbtie al apei o face un produs rezistent la peste 100 de cicluri de inghet-dezghet.

Aspectul initial al caramizii decorative, neschimbat in timp

Spre deosebire de lemn, vopsea sau alte materiale care necesita o intretinere periodica, caramida decorativa nu are nevoie de lucrari de reimprospatare ulterioara. In timp, isi pastreaza neschimbat aspectul initial.

Caracteristica o face un produs ce poate fi folosit cu succes pentru o multitudine de proiecte. Poate fi folosita la redecorarea fatadelor caselor, gardurilor, teraselor sau foisoarelor.

Astfel, fie ca planuiesti o renovare totala sau doar cateva schimbari, caramida decorativa Klinker te va ajuta sa creezi un exterior:

  • elegant;
  • rezistent;
  • functional.
caramida decorativa amenajari exterioare

Pe langa tendinta folosirii materialelor ecologice, cat mai naturale, un alt trend in amenajari exterioare este acela al culorilor si materialelor traditionale. Culorile clasice ale caramidei aparente pot fi folosite cu succes in realizarea unor amenajari care sa raspunda acestor tendinte. Si asta fie ca este vorba despre un stil rustic sau modern, obtinut cu ajutorul nuantelor inchise la culoare, precum gri sau antracit. Intreaga gama de caramica decorativa Klinker poate fi consultata aici.

Tendinte in amenajari exterioare 2023: accentul pe wellness

Pentru 2023, o alta tendinta va fi continuarea punerea accentului pe wellness. Pe masura ce devenim tot mai constienti de impactul mediului inconjurator asupra sanatatii noastre, cautam din ce in ce mai mult modalitati de a crea spatii care promoveaza bunastarea fizica si mentala. Tendinta este evidenta in popularitatea in crestere a amenajarii piscinelor, dusurilor in aer liber sau a zonelor de relaxare. Toate sunt realizate din materiale durabile, cat mai naturale, cum este caramida decorativa.

Liviu Stoian, owner Klinker Romania, ne prezinta, in video de mai jos, care sunt preferintele romanilor in materie de design interior si ce alegeri au facut in 2023 pentru casele lor.

Una dintre cele mai populare tendinte de design exterior din ultimii ani, ce va continua si in 2023, este revenirea stilului Art Deco. Acest stil luxos si plin de farmec revine in mare masura. Multi proprietari aleg sa-l incorporeze in exteriorul casei lor. Daca si tu te gandesti sa adaugi ceva din stilul Art Deco casei tale, cauta modalitati de a incorpora forme geometrice, culori indraznete si materiale rezistente in designul conceput.

Caramida aparenta, produsul ideal pentru un birou elegant

Cum tot mai multi oameni lucreaza de acasa o buna parte din timp, cum ar fi ca in zilele insorite, cu temperaturi placute, sa lucrezi in aer liber? Poti amenaja un spatiu de lucru confortabil chiar in curtea casei tale. Un birou in aer liber poate fi atat elegant, cat si functional. Pentru decorare, poti alege nuante de caramida decorativa inchisa la culoare. De exemplu, poti opta pentru modelul R509 Caramida Aparenta Klinker Geo Ferrum Galena, pe care il poti vedea aici.

In cazul in care spatiul exterior este unul fara umbra, expus direct bataii soarelui, si intentionezi sa lucrezi de afara si in zilele toride de vara, poti lua in calcul decorarea cu ajutorul modelului de caramida aparenta Perla Liso Clasic. Poti vedea aici cum arata.

Dincolo de aceste doua modele, poti alege orice varianta de culoare pentru a imprima atmosfera si stilul dorite. Ia insa in calcul ca alegerea ta sa se potriveasca cu restul nuantelor pe care le ai deja in curte, precum fatada casei, gardul sau alte constructii. Daca nu esti hotarat in legatura cu alegerea sau combinarea lor, adreeaza-te unui specialist Klinker Romania. Il poti contacta telefonic, la 0755 744 972, pe mail, la info@klinker-romania.ro, sau direct in showroom-ul din Brasov.

surse: organizeyourhomes.com; nichiha.com; internetvibes.net;

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

30% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala