Klinker Romania logo

Casa ta, transformata cu ajutorul produselor Klinker: ce ai de facut

caramida aparenta bucuresti R688NF14

Va prezentam astazi un nou proiect realizat cu succes cu ajutorul produselor Klinker Romania. Cum au reusit caramida aparenta Klinker si pardosela ceramica sa schimbe aspectul unei case din Capitala, vedeti in acest material. In plus, iti explicam si de ce materiale ai nevoie pentru o lucrare impecabila folosind caramida Klinker.

Caramida aparenta este solutia ideala daca dorim sa schimbam aspectul si sa izolam orice fatada exterioara ori decor interior. Disponibila in noua game, ce insumeaza peste 120 de modele cu nuante si texturi variate, caramida aparenta Feldhaus Klinker, are un dublu rol – estetic si functional.

caramida aparenta bucuresti R688NF14

Proiectul in discutie este o casa privata din Bucuresti, pentru a carei amenajare am optat pentru caramida aparenta R688NF14. Vorbim despre un model ce se remarca prin flambarile rosiatice ce contrasteaza cu nuanta deschisa, fiind perfect pentru o arhitectura clasica. Puteti solicita o oferta personalizata pentru acest produs in Caramida aparenta Klinker Sabioso R688 Sintra.

caramida aparenta bucuresti R688NF14

In procesul de montaj al caramizilor pe fatada, s-a optat pentru chitul de rosturi Weiss, produs special conceput pentru aceasta destinatie. In plus, s-au mai utilizat:

  • polistiren frezat EPS100, 10 cm grosime;
  • elemente de colt W688NF14.
caramida aparenta bucuresti R688NF14

Caramida Klinker a fost completata de o pardoseala ceramica cu o rezistenta deosebita. Este vorba despre Ammonit 130, cu elementele de treapa asociate.

pardoseala ceramica ammonit 130

Recunoscute pentru durabilitate, estetica si o varietate de culori si texturi, caramida si pardoseala Klinker vor conferi spatiului dumneavoastra o estetica si o functionalitate deosebite.

Profita de ofertele speciale Klinker Romania! Poti decora memorabil orice spatiu interior sau exterior, cu un produs 100% natural, unic, estetic si durabil. Vezi promotiile!

Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele noastre, puteti consulta sectiunea Produse, ne puteti suna la 0755 744 972.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

30% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala