Klinker Romania logo

Centru medical, o noua fatada gratie caramizii aparente Klinker

R228 Terracotta Rustico Carbo Clasic

O fatada este o provocare in orice situatie. Fie ca vorbim despre o locuinta, fie ca discutam despre o institutie publica ori o unitate privata. In cazul de fata, va prezentam un proiect care a vizat un centru medical din Cluj, pentru a carui decorare s-a folosit produsul Klinker R228, de aceasta data cu rol de caramida aparenta pentru fatada.

Caramida aparenta Klinker reprezinta o solutie optima atat pentru fatade exterioare, cat si pentru decorul interior. In cazul proiectului de fata, centrul medical din Cluj-Napoca a optat pentru caramida aparenta Klinker Terracotta Rustico Carbo Clasic.

Terracotta Rustico Carbo Clasic, rol de caramida aparenta pentru fatada

Arderile rosiatice si flambarile inchise ale modelului de caramida aparenta R228 Terracotta Rustico Carbo Clasic ofera solutia ideala pentru a obtine o arhitectura de exceptie. Este si motivul pentru care centrul medical a ales caramida aparenta pentru fatada. Puteti citi mai multe despre dimensiuni si puteti analiza mai multe proiecte in R228 Caramida aparenta Klinker Terracotta Rustico Carbo Clasic.

caramida aparenta pentru fatada

Recunoscute pentru durabilitate, estetica si o varietate de culori si texturi, caramida si pardoseala Klinker vor conferi spatiului dumneavoastra o estetica si o functionalitate deosebite.

Profita de ofertele speciale Klinker Romania! Poti decora memorabil orice spatiu interior sau exterior, cu un produs 100% natural, unic, estetic si durabil. Vezi promotiile!

Daca doresti sa afli mai multe despre produsele noastre, suna la 0755 744 972 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

30% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala