Amenajari exterioare ca noi timp de zeci de ani, cu produsele potrivite | Ce ai putea sa folosesti

caramida aparenta Timisoara

Te-ai gandit vreodata cum ar fi ca fatada casei, a gardului, a garajului sau aspectul aleilor, sa ramana ca noi timp de 90 de ani? Si asta fara crapaturi, fara degradare, cu acelasi aspect si culoare ca in ziua montajului. Chiar daca pare greu de crezut, acest lucru este posibil de obtinut, cu ajutorul produselor Klinker pentru amenajari exterioare, despre care poti afla mai multe din continuarea acestui articol.

Klinker pentru amenajari exterioare rezistente si durabile

Fie ca sunt minimale sau de amploare, lucrarile de renovare implica timp, efort si disconfort. De aceea, daca ai astfel de planuri, ia in calcul folosirea unor materiale de calitate si rezistente, care sa ofere durabilitate.

Cu acest scop, poti apela la produsele Klinker pentru amenajari exterioare. De exemplu, poti folosi caramida aparenta pentru fatada casei sau a zonelor de contur pentru usi si ferestre. De asemenea, caramida aparenta este un produs ideal pentru amenajarea terasei, placarea gardului sau a zonei de gratar.

Totodata, poti apela la pavaj ceramic – a carui varietate o poti vedea aici sau pardoseala ceramica, pentru zona de gradina, de relaxare, piscina si alei.

caramida de zidit Klinker K380

In timp, vei vedea ca investitia merita din plin. Nu vei mai fi nevoit sa renovezi periodic si nici macar sa faci lucrari de intretinere. Si asta pentru ca produsele Klinker isi pastreaza proprietatile neschimbate in timp, chiar si peste generatii. Drept dovada, este aspectul amenajarilor din tarile vestice.

Acolo, produsele Klinker sunt utilizate de zeci de ani, cu mult inainte ca ele sa devina tot mai folosite si in tara noastra, datorita calitatilor lor exceptionale. Despre proprietatile acestora, poti afla mai multe din articolul Produsele Klinker, alegerea perfecta pentru amenajari de senzatie.

Klinker pentru amenajari exterioare: nu mai ai nevoie de lucrari de renovare si intretinere

In timp, vei vedea ca investitia merita din plin. Nu vei mai fi nevoit sa renovezi periodic si nici macar sa faci lucrari de intretinere. Si asta datorita caracteristicilor unice ale produselor Klinker, respectiv:

  • grad redus de absorbtie a apei, ceea ce ii confera rezistenta la inghet-dezghet;
  • fabricate din argila naturala si materiale ecologie;
  • proces unic de fabricatie, dupa tehnologie germana.
proprietati caramida aparenta Klinker

Astfel, daca esti in cautarea unor produse durabile pentru lucrarile tale de amenajari exterioare, cele fabricate de Klinker pot fi solutia ideala.

Klinker pentru amenajari exterioare, disponibile intr-o gama larga de nuante si texturi

Produsele Klinker, in special caramida aparenta, sunt disponibile intr-o gama larga de culori, nuante si texturi. Datorita acestui avantaj, poti imprima amenajarilor tale stilul si atmofera dorite.

De exemplu, caramida aparenta si pavajul Klinker pentru amenajari exterioare in nuante apropiate de cea naturala sunt printre cele mai populare. Astfel de nuante ofera un aspect traditional. Adesea, sunt utilizate in constructiile cu design clasic sau rustic.

Pe de alta parte, produsele Klinker in nuante maro pot adauga o nota mai calda si mai naturala. Astfel de nuante se potrivesc mai bine cu mediul inconjurator. Ele pot fi fi alegerea potrivita pentru proiecte in care se doreste obtinerea unui aspect ecologic.

In acelasi timp, produsele Klinker cu nuante de gri ofera un aspect contemporan si elegant in amenajarile exterioare. Ele sunt potrivite pentru cladirile moderne si minimaliste. Totodata, pot crea un contrast placut cu alte elemente de design.

pavaj pentru curte klinker

Daca vrei sa creezi un stil minimalist sau mediteranean, poti apela la produsele Klinker de culoare alb-galbui. Astfel de nuante ofera un aspect curat si luminos. Astfel de nuante sunt o alegere populara pentru fatadele cladirilor sau terasele exterioare. Intreaga gama de nuante si culori disponibile pentru caramida aparenta de zidit o poti vedea aici.

Produsele Klinker, ideale pentru constructii publice sau industriale

Calitatea si durabilitatea produselor Klinker pentru amenajari exterioare le fac ideale si pentru lucrari publice si industriale. Un astfel de proiect, in care s-a folosit caramida aparenta Klinker si pavajul ceramic Klinker este si Biserica ortodoxa Metrom din Brasov. In acest proiect, s-a folosit caramida aparenta pentru placarea peretilor si pavajul ceramic pentru curte.

Rezistenta in timp, de pana la 90 de ani, fara a necesita lucrari de intretinere, precum si asigurarea unei izolatii perfecte termice si fonice au facut ca aceasta caramida aparenta Klinker sa fie produsul ideal pentru acest proiect memorabil. Aspectul obtinut este unic si spectaculos, dupa cum poti vedea in videoul urmator.


Mai multe videouri cu proiectele Klinker, precum si cu sfaturi de montaj, poti urmari pe canalul nostru de Youtube.

Pentru realizarea proiectului prezentat mai sus, s-a folosit modelul de caramida aparenta Klinker R220 Terracotta Liso Clasic. Datorita texturii sale simple, netede, aceasta ofera o nota de exceptie oricarei lucrari. Despre caracteristicile tehnice ale acestui model de caramida aparenta, poti afla mai multe de aici.

De asemenea, in ceea ce priveste modelul de pavaj folosit in proiectul de mai sus, acesta este P415 Pavaj Feldhaus Klinker Gala Solea. Caracteristicile sale le poti vedea aici.

Atentie insa ca nu orice produs asemanator Klinker are aceleasi proprietati. Despre diferente, poti afla mai multe din articolul Nu orice caramida aparenta este Klinker: diferentele chiar fac diferenta pentru amenajarea ta – estetica, durabilitate, sanatate

Pentru a te asigura ca faci alegerea corecta pentru proiectul tau, consulta un specialist in design sau direct un reprezentant al Klinker Romania pe care il poti gasi la 0755 744 972/0753 147 110 sau direct in showroom-ul din Brasov.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

30% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala