Klinker Romania logo

R773 – modelul de caramida aparenta ales de ansamblul rezidential Pipera 46

model de caramida aparenta pentru fatada

Un proiect rezidential de tip boutique, realizat de echipa Puran Architecture&Design in nordul Bucurestiului a apelat la produsele Klinker Romania pentru a oferi viitorilor locatari o arhitectura remarcabila si apartamente cu personalitate. Klinker Argo Antrablanca Vascu R773 este modelul de caramida aparenta ales pentru a sustine conceptul si a respecta cerintele estetice si tehnice impuse. Descopera mai multe detalii in articol si de ce nu, o locuinta noua pentru tine intr-un ansamblu rezidential chic.

Locuinte cu stil si rezistente in timp

Conceptul rezidential Pipera 46 si-a propus sa imprezioneze viitorii locatari printr-o arhitectura unica, moderna. Proiectul raspunde celor mai exigente cerinte in materie de locuinte. Atentia la detalii, materialele premium, culorile calde si texturile naturale ale finisajelor, in armonie cu mediul inconjurator, impresioneaza de la prima vedere. S-a urmarit crearea unui spatiu armonios, cu personalitate, care sa fie instant perceput ca „acasa”.

placare pereti caramida aparenta klinker

Pentru decorarea fatadei, echipa de arhitecti a ales un model de caramida aparenta de la Klinker Romania. Fiind un produs realizat in Germania, din argila 100% naturala, acesta sustine conceptul Pipera 46 prin calitatea de exceptie si estetica deosebita.  

Caramida naturala Klinker a fost aleasa pentru placarea peretilor exteriori atat din ratiuni estetice, cat si functionale. Klinker-ul este un material deosebit, datorita proprietatilor argilei naturale din care este confectionat.

caramida aparenta pentru exterior Pipera 46

Fiind un produs complet natural si ecologic, impreuna cu termosistemul cladirii, creeaza climatul perfect pentru ansamblul de locuinte. Un alt aspect care a influentat aceasta alegere este montajul usor si rapid al produselor Klinker.

Cu o garantie de 30 de ani oferita de Klinker Romania, modelul de caramida aparenta Argo Antrablanca Vascu R773 ofera apartamentelor izolarea termica si fonica perfecta. Produsele din argila naturala au pana la 90 de ani durata de viata. Mentenanta este facila. Klinker-ul este un material care nu necesita intretinere sau tratamente speciale pentru a-si pastra forma si culoarea in timp.

R773 – un model de caramida aparenta ideal pentru finisaje cochete

Caramida aparenta Klinker se va ridica intotdeauna la nivelul celor mai exigente asteptari, fie ca este aleasa pentru finisarea exteriorului sau decorarea interiorului casei.

model de caramida aparenta Klinker

In cadrul proiectului Pipera 46, finisajele au fost atent alese. Culoarea fatadei a fost un element de referinta. Modelul de caramida aparenta Argo Antrablanca Vascu are o nuanta deosebita, o patina ce ofera personalitate si caldura constructiei. Impreuna cu elementele de colt W773 si cu nuanta deschisa de chit special Klinker, evidentiaza stilul modern si elegant al cladirii.

model de caramida aparenta R773

Pe langa estetica deosebita, caracteristici tehnice ale produsului au inclinat balanta in alegerea acestuia pentru placarea fatadei.

Modelul de caramida aparenta R773:

  • are un grad scazut de absorbtie a apei ≤6%;
  • rezista cu brio la inghet si la variatii mari de temperatura;
  • este incadrat in calsa A1 pentru reactia la foc;
  • particulele de praf care se acumuleaza in timp pe suprafata fatadei sunt inlaturate cu usurinta la fiecare ploaie.
caramida aparenta klinker R773

Alegand produsele Klinker Romania imbini simplitatea, calitatea si frumosul intr-un cadru unic, menit sa iti reflecte stilul de viata. Specialistii nostri iti stau la dispozitie si te ajuta sa experimentezi in decorarea propriei locuinte sau in conceperea unor proiecte arhitecturale complexe, industriale sau corporate.

Profita de ofertele speciale Klinker Romania! Poti decora memorabil orice spatiu interior sau exterior, cu un produs 100% natural, unic, estetic si durabil. Vezi promotiile!

Daca ai nevoie de inspiratie si de sfaturi profesionale in alegerea finisajului potrivit pentru fatada casei tale, a gardului sau a terasei, te invitam in showroom-urile noastre.

2.8 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

30% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala