Pavajul Klinker contribuie la transformarea spectaculoasa a parcului din Barlad

montaj pavaj Klinker_parc barlad

Frumusetea si eficienta produselor din argila naturala sunt recunoscute si apreciate din ce in ce mai des. Acestea reprezinta o alegere excelenta, atat in materie de lucrari private, ale persoanelor fizice, cat si in ceea ce priveste proiectele arhitecturale complexe, din mediul industrial sau administrativ. In acest articol, ne mandrim sa iti prezentam cum a contribuit modelul nostru, P402 Pavaj Klinker Gala Plano, la transformarea celui mai modern parc din Barlad.

Pavajul Klinker, un pion important intr-o lucrare complexa

Recent renovat, parcul „Mihai Eminescu” din Barlad este in prezent o adevarata oaza de liniste si de relaxare pentru locuitorii orasului. Cu o suprafata de 2,9 ha, parcul are 2.153 mp de alei amenajate cu pavajul ceramic P402 Klinker Gala Plano.

Klinker Romania a fost partener in acest proiect complex de reconstructie a faimosului parc barladean. Acesta a presupus nu doar realizarea unor alei functionale, rezistente si aspectuoase, ci si plantarea a 598 arbori si 3.279 arbusti, amenajarea a 300 mp locuri de joaca, 300 mp spatiu pentru fitness, 116 mp amfiteatru, 50 de banci, etc. 

pavaj Klinker amenajari alei
sursa: http://turismbarlad.ro

Produsul nostru a reprezentat alegerea optima pentru o astfel de lucrare arhitecturala de mare anvergura.  

Pavajul Klinker Gala Plano, garantia calitatii si a esteticii

Pavelele de argila Feldhaus, realizate in Germania, sunt special gandite pentru amenajari impresionante, avand o durata de viata de pana la 90 de ani. Primaria din Barlad a ales sa apeleze la ajutorul produselor Klinker Romania pentru avantajele recunoscute ale argilei 100% naturale:

  • rezistenta la intemperii;
  • precizie dimensionala;
  • rezistenta in timp a formei si a culorii.
montaj pavaj Klinker Barlad

Pavajul Klinker P420 Gala Plano este modelul ideal pentru lucrari publice si industriale. Are o suprafata antiderapanta, rezistenta ridicata la trafic intens, la greutati mari sau coliziune. Nuanta clasica de rosu caramiziu ofera un aer familiar si calduros aleilor, indiferent de anotimp.

pavaj ceramic Klinker parc

Amenajarea aleilor parcului „Mihai Eminescu” s-a realizat rapid si usor, datorita alegerii pavajului ceramic Klinker Romania. Imbinarea pavelelor este versatila, rostuirea se realizeaza cu nisip si asigura un drenaj bun al apei pluviale. La nevoie, poate fi demontat cu usurinta. Mai multe despre montajul pavajului Klinker gasesti in articolul „Cum se monteaza pavajul ceramic in 5 pasi rapizi”.

Suntem mandri ca am contribuit la reamenajarea celui mai modern parc din Barlad. Si sa ii putem calauzi pe localnici in plimbarile lor relaxante pe aleile generoase, frumos colorate.

alei pavaj Klinker
sursa: http://turismbarlad.ro

Suntem alaturi si de tine, pas cu pas, oferindu-ti garantia ca orice proiect finalizat este unul perfect, estetic si functional. Indiferent ca vorbim despre mediul rezidential, industrial, de business sau public-administrativ. Lasa-te cucerit de modelele de pavaj Klinker din portofoliul nostru.

parc pavaj ceramic
sursa: http://turismbarlad.ro

Profita de ofertele speciale! Poti decora memorabil orice spatiu interior sau exterior, cu un produs 100% natural, unic, estetic si durabil. Vezi promotiile!

Daca ai nevoie de ajutor, specialistii nostri iti stau la dispozitie in cele doua showroom-uri Klinker Romania din tara.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

30% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala