Pavaj ceramic Klinker pentru o atmosfera de poveste

pret pavaj ceramic Klinker

Oamenii isi formeaza prima impresie in doar 90 de secunde de contact vizual, iar parerea odata formata, cu greu mai poate fi schimbata. Pentru a-si impresiona clientii si pentru a le oferi un sejur de exceptie, Hotel Anna din Targu Jiu a ales pentru finisaje caramida aparenta si pavaj ceramic Klinker.

Produsele Klinker, din argila 100% naturala, de inalta calitate si cu un aspect estetic deosebit au conturat personalitatea hotelului, atat in zonele de interior, cat si in spatiile exterioare. Gradina si terasa au prins contur si culoare cu ajutorul pavajului ceramic. Pentru gard, fatada si anumite zone din interior s-a folosit caramida aparenta Klinker.

pavaj ceramic
pavaj ceramic

Pavaj ceramic, cea mai buna alegere pentru alei si terase

Turistii care vor poposi la Hotel Anna vor fi impresionati inca de la primii pasi. Modelul de pavaj ales, P405 Gala Alea, le va atrage atentia prin coloristica armonioasa, cu un amestec de nuante.

Pavajul ofera spatiului o nota de caldura si de eleganta. Fabricate in Germania, conform unor inalte standarde de calitate, pavelele de lut sunt rezistente la intemperii, la compresiune si la alunecare. Mai multe detalii tehnice, regasesti in pagina produsului.

Caramida Klinker, solutia estetica si rezistenta pentru fatade si interior

La Hotel Anna, te intampina o atmosfera de poveste, intr-un mix elegant de clasic si modern. Pentru acest joc de culori inchis-deschis, s-a folosit caramida aparenta Klinker, modelele R100 si R303.

Nuanta deschisa si suprafata neteda a modelului Perla Liso Clasic R100 reprezinta alegerea ideala pentru o lucrare de exceptie si se completeaza excelent cu Ardor Liso Clasic R303. Liniile drepte si fierul forjat vin sa potenteze efectul oferit de mixul de nuante rosiatice – maronii al caramizii aparente R303.

Klinker caramida aparenta R303

In design-ul interior, regasim acelasi model Ardor Liso Clasic, care completeaza excelent mobilierul din lemn masiv, pastrand aerul elegant si clasic de la exterior.

Si in acest proiect, caramida aparenta si pavajul ceramic Klinker s-au dovedit a fi o alegere excelenta atat din punct de vedere estetic, cat si functional.

Indiferent ce spatiu iti doresti sa amenajezi, fie locuinta personala, cladiri rezidentiale sau de interes public, apeleaza cu incredere la produsele Klinker. Astfel, ai garantia unei experiente de peste 150 de ani si te bucuri atat de estetica, cat si de calitate si de rezistenta, pentru orice lucrare.

Profita de ofertele speciale Klinker Romania! Poti decora memorabil orice spatiu interior sau exterior, cu un produs 100% natural, unic, estetic si durabil. Vezi promotiile!

Daca ai nevoie de inspiratie si de sfaturi profesionale in alegerea finisajului potrivit pentru lucrarea ta, vino showroom-urile noastre.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

30% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala