Klinker Romania logo

Amenajari exterioare unice, adaptate fiecarei case, cu pavajul rezidential Klinker

pavaj rezidential pentru alei_casa Balotesti

Din cauza traficului intens, a procesului de inghet-dezghet, a conditiilor meteo sau a vegetatiei, aleile si trotuarele de langa casa si din curte sunt in permanenta supuse degradarii. De aceea, daca ai in plan sa iti redecorezi curtea sau gradina, ia in calcul sa alegi produsele de pavaj nu doar dupa criterii estetice. Solicita informatii referitoare la rezistenta si la garantia pe care o ofera, in timp, producatorul. Descopera in acest articol o solutie moderna de amenajare, care raspunde in totalitate cerintelor unui produs trainic. Este vorba despre pavajul rezidential Klinker. Iata cum a fost intrebuintat, alaturi de alte produse Klinker, la realizarea unui proiect de reamenajare exterioara a unei case din Balotesti.

Pavaj rezidential ce impresioneaza prin rezistenta si varietatea de culori

Pavajul rezidential Klinker consta in pavele dreptunghiulare, fabricate in Germania, din argila 100% naturala. Materialele din care sunt realizate si procesul de productie asigura atat o calitate inalta acestor produse, cat si un aspect unic, spectaculos. In plus, garantia oferita de producator este de 30 de ani, in timp ce durata de viata este estimata la peste 90. Asadar, vorbim de un produs destinat amenajarilor exterioare ce ar urma sa ramana intact peste generatii.

Investitia merita din plin! Acesta este si motivul pentru care o familie din Balotesti a optat sa isi redecoreze aleile din gradina cu unul din modelele de pavaj de la Klinker Romania.

amenajare curte

Pavajul rezidential Klinker a fost ales pentru transformarea gradinii din Balotesti si din motive estetice. Disponibil intr-o mare varietate de culori si nuante, acesta scoate in evidenta orice spatiu exterior. Pavelele pot fi imbinate in variate modele, potrivit imaginatiei fiecaruia. Se obtin astfel efecte spectaculoase, memorabile, asa cum se poate observa si din imagini.

In proiectul de amenajare prezentat in acest articol, proprietarii au optat pentru modelul de pavaj P405 Klinker Gala Alea. Acesta este un pavaj ceramic extrudat de calitate, ce se remarca prin coloristica vesela, calda, cu nuante armonios combinate. Daca te-a impresionat si pe tine acest model, te invitam sa afli detalii despre el din pagina de produs.

Urmareste video realizat chiar la fata locului si afla mai multe despre decorarea memorabila a spatiilor exterioare de la specialistul nostru, Cosmin Ionita.

In showroom-urile Klinker Romania, poti gasi o paleta variata de modele de pavaj. Le poti combina in functie de stilul casei tale si de atmosfera pe care vrei sa o imprimi spatiului amenajat. Poti vedea si pe site modelele noastre, in sectiunea Pavaj ceramic Klinker.

Pavaj rezidential durabil, datorita procesului de productie si a materiei prime

Rezistenta pavajului rezidential, la fel ca si a altor produse Klinker precum caramida aparenta, caramida de zidit sau pardoseala ceramica, vine chiar din procesul de productie si din caracteristicile materiei prime folosite. Ne referim aici in special la procesul de ardere in cuptoare industriale, la o temperatura de peste 1.000 de grade Celsius.

Dincolo de rezistenta in timp, o alta caracteristica a pavajului rezidential este precizia dimensionala a pavelelor. Aceasta calitate asigura o lucrare finala exacta, proportionala, perfect adaptata suprafetei amenajate.

pavaj rezidential klinker

Gradul redus de absorbtie a apei, precum si inalta rezistenta la compresiune sunt tot rezultate ale tehnicii speciale de productie. Daca ne referim la micsorarea in timp a volumului pavelelor, valoarea pentru pavajul Klinker este mai mare de 100N/mm2. Totodata, rezistenta la alunecare este incadrata in clasele U2-U3, ceea ce este un avantaj pentru clientii Klinker.

Un proiect de amenajare exterioara complet: pavaj rezidential, caramida aparenta si pardoseala ceramica Klinker

In redecorarea curtii si a casei din Balotesti au fost folosite mai multe tipuri de produse din portofoliul Klinker Romania. Caramida aparenta clasica a fost aleasa in completarea armonioasa a atmosferei create cu ajutorul pavajului ceramic P405 Gala Alea.

idei amenajare curte

Pentru o armonizare perfecta a intregii lucrari, in decorarea micutei scari de la intrare s-a optat pentru aplicarea pardosealii ceramice Klinker, cu elemente de treapta cu nas.

Pardoseala ceramica rezidentiala Klinker poate fi folosita cu succes atat la interior, cat si la exterior. Acest fapt se datoreaza caracteristicilor produsului:

  • grade diferite de antiderapare;
  • rezistenta la diferente mari de temperatura;
  • rezistenta la intemperii.
caramida aparenta pentru trepte

Descopera aici diferite modele de pardoseala ceramica Klinker.

Caramida aparenta, ideala in redecorarea peretilor casei

Caramida aparenta Klinker poate fi folosita cu succes atat pentru placarea integrala a peretilor exteriori, cat si pentru finisarea anumitor elemente de decor. In cadrul proiectului rezidential din Balotesti, a fost ales modelul R307 Ardor Rustico Clasic pentru placarea soclului casei si ca element de decor a zonelor de sub ferestre.

Nuanta caramizie predominanta si textura antichizata a modelului de caramida ales, imprima un stil clasic intregii lucrari. Totodata, produsul ofera continuitate spatiului amenjat cu pavaj, imprimand o atmosfera placuta si relaxanta in intreaga curte.

caramida aparenta pentru glafuri

Daca ti-a atras atentia si tie acest model de caramida, intra aici si descopera toate caracteristicle produsului. Sau poti alege orice alta varianta de caramida aparenta. Le poti vedea pe toate in sectiunea Caramiada aparenta Klinker.

Te simti inspirat? Creeaza propria lucrare conform dorintelor si imaginatiei tale! Si ai garantia ca te vei bucura de el neschimbat, pentru intreaga viata. Daca ai nevoie de mai multe informatii si asistenta pentru proiectul tau, poti contacta specialistii nostri sau ne poti face chiar o vizita in showroom-uri. Vezi aici unde ne gasesti!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

30% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala