Klinker Romania logo

Un chit de rosturi rezistent, pentru amenajari realizate cu ajutorul caramizii aparente Klinker

chit pentru rosturi caramida aparenta klinker

Chiar si cea mai frumoasa zidarie are nevoie de un chit pentru rosturi care sa o uneasca si sa ii dea un aspect uniform, estetic. Chitul devine astfel un produs important al oricarei lucrari de renovare. Daca pentru proiectul tau ai ales ca element de decor caramida aparenta Klinker, este recomandat sa folosesti un chit compatibil. Dincolo de nuanta potrivita, un chit de rosturi pentru caramida aparenta trebuie sa fie la fel de rezistent precum produsul Klinker, sa isi pastreze in timp proprietatile. Iata care sunt beneficiile utilizarii chitului Klinker, cu ce difera fata de unul obisnuit si care sunt indicatiile de preparare a acestuia.

Chitul de rosturi, esential pentru proiectele tale de amenajare

Cu siguranta ai vazut amenajari moderne, realizate in urma cu doar cativa ani, dar la care se pot observa cu usurinta crapaturi ale chitului dintre rosturi. De asemenea, se pot produce retrageri ale acestuia sau desprinderi de bucati intregi de chit dintre placile de caramida.

Pentru a evita astfel de situatii si pentru oferi durabilitate proiectului tau arhitectural, acorda atentie si chitului pe care il vei aplica pentru montajul placilor de caramida aparenta.

Exista chit de rosturi special pentru caramida aparenta, un produs Klinker realizat din nisipuri naturale. El se diferentiaza de un chit obisnuit atat prin modul de preparare si de aplicare, cat si prin rezistenta si aspectul pe care le ofera lucrarii per ansamblu.

Urmareste video si afla de la un specialist Klinker Romania detalii despre chitul de rosturi pentru caramiada aparenta.

Pe langa alegerea chitului de rosturi pentru caramida aparenta, acorda atentie si instrumentelor pe care urmeaza sa le folosesti. Alege-le pe cele potrivite, pentru a evita deteriorarea caramizii aparente in timpul montajului si compromiterea integritatii si aspectului intregii suprafete decorate.

Chit de rosturi pentru caramida aparenta, cea mai buna alegere

Alegerea unui chit de rosturi pentru caramida aparenta se face, de obicei, atunci cand te hotarasti asupra produsului folosit in amenajare. Poti opta pentru cea mai buna varianta de chit in functie de stilul pe care vrei sa-l imprimi lucrarii tale sau poti apela cu incredere la sfaturile unui consultant Klinker. El iti poate recomanda culoarea care sa se potriveasca cu cea a caramizii aparente. Chitul de rosturi poate fi in aceeasi culoare sau in contrast cu nuantele placilor de caramida.

chit pentru rosturi caramida aparenta

Astfel, poti obtine un aspect armonios, unitar al zonei decorate sau un contrast puternic care va scoate in evidenta modelul caramizii aparente Klinker. Chitul de rosturi Klinker are dublu rol:

  • de a tine impreuna placile folosite la decorare si de a sustine rezistenta acestora in timp;
  • de a scoate in evidenta unicitatea si frumusetea placilor folosite in proiectul tau de amenajare.

Rolul functional al chitului de rosturi pentru caramida aparenta

Dincolo de rolul estetic, chitul de rosturi pentru caramida aparenta are un rol crucial in protejarea lucrarii. Realizat din nisipuri naturale, chitul de rosturi Klinker pentru caramida aparenta este hidrofob. El impiedica patrunderea apei in rosturile dintre caramizi. Chitul de rosturi impiedica patrunderea prafului sau a insectelor in spatiile dintre placi.

cel mai bun chit pentru rosturi caramida aparenta

De asemenea, chitul de rosturi pentru caramida aparenta asigura stabilitatea si uniformitate lucrarii realizate. Viziteaza pagina de produs pentru a afla mai multe detalii despre chitul de rosturi Klinker.

Beneficii ale utilizarii unui chit de rosturi pentru caramida aparenta

Chitul de rosturi pentru caramida aparenta Klinker este un produs flexibil, cu uscare hidraulica. Datorita acestei proprietati, nu se va crapa. De asemenea, nu exista riscul desprinderii dintre rosturi.

Un alt avantaj al utilizarii unui chit de rosturi Klinker este acela ca nu pateaza suprafata caramizilor, deoarece se aplica in stare semi-uscata.

Potrivit instuctiunilor, la un sac de 25 de kilograme de chit, se va adauga o cantitate de 3 litri de apa. Se va obtine, astfel, o consistenta asemanatoatre nisipului umed, de pe plaja. Datorita acestei texturi, aplicarea se face intr-un mod simplu.

cum se aplica chitul pentru rosturi caramida aparenta

Pentru rostuire, vei avea nevoie de o mistrie si de o tava din tabla. Tava se lipeste de rost, iar cu ajutorul mistriei, chitul este impins in rosturi. Pentru finisaj, se vor folosi miscari longitudinale, in directia rostului. Poti achizitiona chiar de pe site-ul nostru accesoriile necesare unui montaj rapid si eficient. Intra aici!

Pentru mai multe detalii despre montajul si chituirea caramizii aparente Klinker, intra in pagina Cum se monteaza caramida aparenta in 5 etape simple.

Poti solicita si specialistilor Klinker Romania sfaturi pentru proiectele tale de amenajari interioare si exterioare. Viziteaza-ne in showroom-ul din Brasov0755 744 972.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

30% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala