Klinker Romania logo

Caramida Klinker, solutia de top pentru cladiri moderne si functionale

caramida Klinker

Placile de caramida Klinker sunt perfecte pentru a oferi oricarei fatade un aspect arhitectural unic si rezistenta maxima in timp, de pana la 90 de ani. Gara din Pitesti, prezentata in acest articol, este un proiect realizat cu produsele Klinker-Romania. Descopera o sursa de inspiratie pentru decorarea profesionista a exteriorului constructiei tale, fie ea privata sau cu utilitate publica.

Caramida Klinker reprezinta solutia moderna, estetica si durabila la care apeleaza din ce in ce mai multi designeri, arhitecti si constructori. Aceasta poate fi utilizata cu succes atat in decorarea unei cladiri noi, cat si in proiecte de renovari.

caramida exterior

In cazul Garii din Pitesti, constructorul a optat pentru modelul de caramida aparenta R227. Aceasta face parte din gama de caramida aparenta Klinker, care ofera prin textura deosebita a placilor o nota de clasic si original.

Caramida Klinker, element distinctiv si util in orice decorare

Gara CFR este un spatiu public, intens traficat, care avea nevoie de doua elemente distince in constructie:

  • Sa fie vizibila si primitoare pentru miile de pasageri care ii trec pragul.
  • Sa fie rezistenta in timp, atat in fata intemperiilor cat si la uzura generata de traficul de persoane si de marfa.

Modelul de caramida aparenta ales, Klinker Terracotta Rustico Clasic, imbina perfect cele doua aspecte necesare Garii din Pitesti: cel estetic si cel functional.

  1. Frumusetea si originalitatea caramizii Klinker R227 se datoreaza texturii nisipoase si simplitatii culorii maro-portocaliu. Modelul R227 se imbina armonios cu celelate elemente arhitecturale folosite in constructia sediului garii din Pitesti: sticla, metal, placaje moderne.
  2. Durabilitatea vine din caracteristicile materiei prime, argila pura 100%, arsa la remperaturi de peste 1.000°C. Prin procesul de productie, caramida Klinker dobandeste proprietati superioare de protectie si nu necesita renovari periodice sau costuri suplimentare de intretinere. Astfel, Gara din Pitesti isi poate pastra aspectul exterior pana la 90 de ani de aici inainte.

In pagina de produs, gasesti detalii despre principalele caracteristici tehnice, dimensiuni, ambalare si greutate ale caramizii Klinker R227 Terracotta Rustico Clasic.

Cum obtii o lucrare de top cu ajutorul Klinker Romania

La fel ca in cazul acestui proiect al Garii din Pitesti, elementele de finete sustin farmecul caramizii Klinker. Pentru imbinari perfecte si colturi drepte, recomandam utilizarea elementelor de colt potrivite modelului de caramida aparenta ales. Acestea sunt disponibile pentru fiecare model din portofoliul nostru.

caramida argila Klinker

Cel mai bun finisaj al lucrarii il obtii daca folosesti chit si adeziv Klinker. Adezivul special este foarte flexibil si rezistent la inghet. Chitul pentru rosturi este un produs mineral, din nisipuri naturale. A fost special creat pentru a preveni patarea suprafetei placilor in timpul rostuirii.

Totodata, folosind accesoriile de montaj potrivite si urmand instructiunile specialistilor Klinker-Romania, iti usurezi munca si obtii rapid rezultatele dorite.

Te asteptam in showroom-urile Klinker Romania pentru a descoperi varietatea si frumusetea Klinker-ului. Specialistii nostri iti stau la dispozitie. Ne poti suna chiar acum la 0755 744 972!

Profita de ofertele speciale Klinker Romania! Poti decora memorabil orice spatiu interior sau exterior, cu un produs 100% natural, unic, estetic si durabil. Vezi promotiile!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

30% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala