Klinker Romania logo

Pardoseala ceramica Klinker, cum completezi aerul rustic si unicitatea unei case

pardoseala ceramica Klinker

Pentru a aduce inovatia, calitatea si siguranta in proiectul lor arhitectural, clientul din Prahova a apelat la produsele din argila 100% naturala, de calitate germana: caramida aparenta si pardoseala ceramica Klinker. Lasa-te inspirat de pozele si detaliile despre casa din Provita.

Fiind vorba despre o constructie intr-o zona deluroasa, de provincie, clientul nostru si-a dorit sa ofere viitoarei sale locuinte o atmosfera calda, familiara, rustica. Prin culorile si materialele folosite, a vizat sa se apropie cat mai mult de aspectul natural foarte placut si odihnitor al tinutului prahovean din zona Provita. Estetica si functionalitatea au fost aspecte prioritare in alegerea produselor pentru constructie si decorare, atat in interior, cat si la exterior.

pardoseala si caramida Klinker

Pardoseala ceramica Klinker si caramida aparenta, pentru o lucrare de exceptie

Fie ca vorbim de constructii rezidentiale sau industriale, ultimul trend in amenajari consta in combinarea materialelor diverse: sticla, lemn, piatra si metale, pentru a crea spatii unice, memorabile.

Remarcam acest aspect si la casa privata din Provita. Pardoseala ceramica Klinker Natural si caramida aparenta R736 Vulcano Petino Vascu completeaza perfect aspectul natural, rustic, creat prin folosirea lemnului, a suprafetelor mari de geam si a placajelor metalice. Nuantele de maro si de gri antracit se regasesc atat in cromatica exteriorului, cat si la interior, in zona de living si de bucatarie. Totul ne aminteste de padure, de pamant si de natura. Iar produsele Klinker din argila 100% naturala isi gasesc perfect locul in acest mix inedit.

caramida aparenta exterior

Caramida aparenta Klinker R736 a fost folosita doar pe anumite zone, pentru a delimita spatiile la exterior. Datorita proprietatilor de exceptie in ceea ce priveste rezistenta si izolarea, clientul a ales caramida aparenta si pentru placarea braului (soclului) casei:

  • absorbtia de apa: ≤6%
  • reactia la foc: clasa A1
  • rezistenta la inghet-dezghet

Pentru completarea finisajelor interioare, clientul a optat pentru pardoseala ceramica Klinker Natural. Nuanta calda, primitoare, ofera culoare si se incadreaza perfect in conceptul constructiei per ansamblu.

pardoseala Klinker

De ce sa alegi pardoseala ceramica Klinker

Optiunile de placare a podelelor existente pe piata sunt multiple: linoleum, mocheta, parchet, piatra naturala etc. Dar caracteristicile pardoselii ceramice Klinker te pot convinge cu usurinta ca este de departe cea mai buna alegere:

  • Este disponibila intr-o varietate de nuante si texturi.
  • Are grade diferite de antiderapare, in functie de spatiul unde se doreste a fi utilizata.
  • Rezista fara probleme la diferentele mari de temperatura, la intemperii, la substante chimice, la foc, la greutate si impact relativ puternic.
pardoseala ceramica

In mare parte, succesul si popularitatea modelelor de pardoseala ceramica Klinker se datoreaza si beneficiilor pe care le aduce utilizatorilor:

  • Montaj usor si rapid, despre care puteti citi in Montajul pardoselii ceramice: cum te asiguri de cea mai buna rezistenta
  • Curatare si intretinere usoara
  • Reducerea costurilor energetice. Pastreaza si distribuie caldura in camera, fiind recomandate in cazul utilizarii sistemelor de incalzire in podea.
  • Pastreaza calitatea aerului in interior, deoarece nu retine praful. Astfel, este alegerea potrivita pentru persoanele cu alergii.

Cele doua produse Klinker care au contribuit la amenajarea spectaculoasei locuinte din Prahova beneficiaza, la fel ca tot portofoliul nostru, de 30 de ani garantie. Si vor conferi lucrarii o rezistenta in timp de pana la 90 de ani, fara a necesita o intretinere speciala.

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre produsele noastre, ne puteti suna la 0755 744 972. Sau ne poti vizita in showroom.

Profita de ofertele speciale Klinker Romania pentru a decora memorabil orice spatiu interior sau exterior. Vezi promotiile!

4 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

30% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala