Montajul placilor de polistiren frezat, o etapa esentiala

R688-05

Placile de polistiren frezat Isosystem Klinker nu necesita plasa, asa cum se intampla in cazul polistirenului obisnuit. Nu se utilizeaza distantieri si nici sfori de nivel. Astfel, scad costurile de montaj, iar timpul alocat se reduce la jumatate. Cu un confrot termic demonstrat, polistirenul se monteaza usor, in careva etape simple, despre care discutam acum.

Etapa 1: Montajul placilor de polistiren frezat Isosystem Klinker

Pentru inceput, adezivul special de lipit Klinker, din nisipuri cuartoase si fibra de sticla, se depune pe spatele placilor de polistiren, pe margini si in cateva puncte in mijloc, dupa care acestea se aplica pe suprafata suport prin alunecare si se apasa puternic. Dupa uscarea adezivului, minim 24 de ore, in functie de conditiile meteorologice, placile de polistiren se vor arma cu ajutorul diblurilor cu tija metalica, de regula cate 6 bucati/mp.

Etapa 2: Montaj caramida aparenta Klinker

Pe suprafetele izolante raster se depune adezivul special pentru caramida aparenta Klinker, iar cu o mistrie speciala cu dinti se va realiza asa numitul efect „pat de mortar in forma de piaptan”. Adezivul se va aplica, intr-un strat subtire si pe placa de caramida, dupa care aceasta se va monta pe suprafata izolanta, pe patul de mortar. Mortarul in exces, care iese in afara placilor de caramida aparenta, se elimina in stare umeda, cu ajutorul unui spaclu pentru rosturi.

Etapa 3: Rostuire

Dupa uscarea adezivului, caramida aparenta se va rostui, conform instructiunilor specifice.

Avantajele utilizarii polistirenului frezat special pentru Klinker sunt:

  • eliminarea necesitatii utilizarii plasei, asa cum se intampla in cazul polistirenului obisnuit;
  • eliminarea necesitatii utilizarii distantierilor si a sforii de nivel, fapt datorat prezentei santurilor pentru rosturi;
  • reducerea timpului necesar montajului chiar si cu 50%;
  • reducerea costurilor de montaj;
  • confort termic sporit, fapt datorat calitatii superioare a polistirenului utilizat.

Profita de ofertele speciale Klinker Romania! Poti decora memorabil orice spatiu interior sau exterior, cu un produs 100% natural, unic, estetic si durabil. Vezi promotiile!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

25% REDUCERE

Caramida aparenta cu nuante si texturi unice, un produs durabil, usor de intretinut, din argila 100% naturala